måndag 3 februari 2020

Så här är det


Nu är det så här att mamma har bestämt sig att lägga bloggandet på hyllan. Inte för att hon mår dåligt utan för att hon inte ser så himla bra längre och att livet just nu är fyllt med så mycket annat så bloggen hinns inte med.

Och när man varit ifrån bloggandet ett tag så glömmer man bort vissa saker som hur man nu gjorde för att få in bilder på bloggen. Bilder på bloggen har alltid varit viktigt för mamma även om hon mot slutet lånade fler bilder på nätet än tog dem själv med sin kamera som hon gjorde från början.

Men var tid har sitt och mamma är inte ledsen för detta. Hon vill inte vara utan denna tid som bloggare som var så roligt. Hon fick så mycket fina och nya vänner under tiden. 

Jag berättade och visade i julas alla fina kommentarer som hon fått från er. Hon blev rörd vid tårar och blev jätteglad att höra när jag läste upp.

Mamma och jag kom överens om att jag gästbloggar här emellanåt och avlägger rapport från hur min mamma har det. Sedan får jag visa det som skrivs när jag kommer till Sverige och även berättade det på telefon för henne när vi pratas vid.

Så nu vet ni att med Hajan är det bra förutom synen och lite komihåggrejer som måste göras när man gör ett inlägg. Men är man snart 89 så är det helt godkänt och inga konstigheter alls. Men hon får sina dagar att rusa iväg ändå fast hon inte sitter vid datorn längre. 

Det är boule, bingo, lässtund, träning, trubadurdagar, ja ni ser listan kan bli oändlig. Man kan lätta fylla upp en vecka med detta. För man behöver även vila emellanåt.

15 kommentarer:

 1. Tack för din rapport! Det gläder mig att Hajan mår bra och att hon verkar trivas med livet ... och det gläder mig att du lägger in en uppdatering då och då!
  Hälsa henne så gott och ge henne en kram från mig när du kommer hem!

  SvaraRadera
 2. Så roligt att hon är sysselsatt. Tänker på mina föräldrar som snart inte orkar med sitt hus och trädgård. Önskar att dom får det som Hajan. Bra att du berättar, tänkte nyligen på varför hon inte bloggar längre. Kram Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mamma har det så bra nu och det känns så skönt.

   Radera
 3. Kära Hajan, saknar hennes inlägg, men är så glad att hon mår bra och trivs. Roligt att du uppdaterar oss ibland. Hälsa henne från Tummelisa med en kram när ni ses och hörs.
  Kram Tummelisa

  SvaraRadera
 4. Tack för din rapport , så bra att dagarna har innehåll o mening . Sade att jag kommer att blogga så länge Hajan läser min blogg . Nu har nog min blogg hamnat på is för jag är mera på faceboock o instagram . Kramar till Hajan !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon har pratat mycket om dig och dina blogg med så fina bilder som du alltid levererade där.

   Radera
 5. Ja hon är så värd vila, förstår fullt ut att hon slutar blogga. Men jag tycker det känns bra om du ger lite uppdatering här ibland, för jag kommer att sakna henne så mycket. Hon har påmint mig så mycket om min farmor, de är nästan lite lika till utseendet också.
  Jag är glad om hon trivs på sitt äldreboende och har det bra. Du får hälsa så mycket till henne, och skicka en stor stor kram!

  SvaraRadera
 6. Hälsa så mycket till Hajan från Evas blogg. Jag saknar hennes kommentarer (fast jag bloggar inte så mycket nu för tiden).

  SvaraRadera
 7. Men så kul!! Ja jag saknar verkligen hennes roliga inlägg, hälsa henne det :)
  Men allt har sin tid och roligt att du "tar över" och rapporterar ibland...
  KRAM Titti

  SvaraRadera
 8. Hej Hajan! Har smugit omkring på din blogg och tycker att det är tråkigt att du lägger ner! Men allt har sin tid och du ska veta att jag har haft glädje av dina inlägg och dina roliga figurer. Ha allt det bästa du kan få och njut av dagen!:-)
  Borensbergs tanten

  SvaraRadera
 9. Do you realize there is a 12 word sentence you can speak to your man... that will trigger deep feelings of love and impulsive appeal to you buried inside his chest?

  Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, look after and guard you with his entire heart...

  12 Words Will Fuel A Man's Love Instinct

  This impulse is so hardwired into a man's genetics that it will make him work harder than before to to be the best lover he can be.

  As a matter of fact, fueling this dominant impulse is absolutely essential to having the best possible relationship with your man that once you send your man one of the "Secret Signals"...

  ...You will immediately notice him open his mind and heart to you in a way he's never expressed before and he'll identify you as the one and only woman in the world who has ever truly interested him.

  SvaraRadera
 10. Jag tycker om att läsa några trevliga artiklar på andra liknande bloggar som detta, att dela information över gloden är kraftfulla verktyg för att rädda vår värld. fin vacker blogg och all information på denna blogg är utbildande, inspiration och bra att läsa. För några dagar sedan läste jag om kärlek, äktenskap och relationer och hur man får det att fungera, på ett blogginlägg hittade jag hur man återställer trasiga äktenskapsförhållanden med kärlekspell magi för att återvända ex kärlekspartner, jag trodde aldrig riktigt på magisk kärlek stava skulle återställa min man så snabbt som möjligt, jag hade rädsla för tvivel och även jag har kontaktat kärlek stavspelare online och även se på YouTube-kanaler hur man kan göra kärlek stava i mitt eget hus, jag har gjort ett par kärleksstava träning, ingen fungerar kanske jag inte fick det rätt. För bara några dagar sedan tittar jag på youtube-kanalen hur jag direkt kan få tillbaka ex love partner (https://www.youtube.com/watch?v=NTICYzyITLA)
  Jag hade turen att hitta en lycklig dam från USA som delade sitt sanna livevittnesbörd på youtube-kanalen öppet, jag fick e-postadressen för att kommunicera med herbalistmannen Dr.Oduduwa love spell caster är den verkliga och sanna.
  Jag bevittnar samma omedelbara resultat efter att ha utfört kärleksförtryckningar på min ex man inom två dagar han började ringa mig på telefon för att be om ursäkt och han fastställde ett datum för att träffas för middag igår kväll, det är därför jag tyckte att det var rätt att dela mitt goda nyheter vittnesbörd om Jag fick min man att återvända hem efter 2 månaders separation.

  Notera; Kärleksförtryck fungerar direkt för de människor som är allvarligt beslutna i hjärtat att återställa tillbaka ex och stärka kärleksförhållanden / äktenskap och familjens hem att återförenas som en.

  Magic Love Spell-praxis är väldigt enkelt, enkelt och säkert utan någon bieffekt, det finns inga biverkningar i kärleksstava för att föra tillbaka tidigare kärlekspartner hem. Detta är vad alla eller enskilda individer kan göra på egen hand, respektive, du kommer att bli guildad och ge instruktioner från varje steg för steg i kärlek stavningsprocedur ..
  för brådskande hjälp och råd vänligen kontakta dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera