tisdag 10 september 2019

Så här är läget


Halloj, det är Harriets dotter som gör ett gästinlägg här på min mammas tillåtelse.

Mamma ramlade omkull för några veckor sedan i hemmet och har även legat inlagd på lasarettet några dagar. Efter sista fallet har hon nu blivit rullstolsbunden för hon har så ont i sin höft och rygg bland annat.

Hon har starr sedan tidigare och ser mycket sämre nu för tiden med. Hon ser inte längre om det blir riktigt rätt när hon skriver. 

Hon tycker det är jättetråkigt att inte vara lika alert som hon har varit. Jag har berättat att många av er undrat hur det är med henne och hur hon mår. Jag har även hälsat till henne från er som bett om det.

Hon hälsar tillbaka till alla er som besöker hennes blogg och hon hoppas att hon ska kunna göra sina inlägg själv snart igen.
12 kommentarer:

 1. Har funderat lite ... det var ju länge sen hon skrev något. Hälsa henne från mig och önska henne ett snabbt tillfrisknande!

  SvaraRadera
 2. Har också tänkt på din mamma, men läser din blogg så fick veta vad som hänt. Tråkigt för din mamma, brukar läsa hennes blogg. Hoppas att hon snart blir bättre, och kan skriva igen. Du får hälsa till henne så gott. Kram Tummelisa

  SvaraRadera
 3. Så bra att du skriver ,man undrar ju alltid när det slutar komma inlägg . Hälsa till din mamma och jag hoppas hon har det där rackarns humöret i behåll !

  SvaraRadera
 4. Jodå, hon har humöret i behåll. Men visst går det upp och ner ibland när man blir sängliggande.
  Klart jag hälsar från dig.

  SvaraRadera
 5. Åh jag saknar henne så mycket,hoppas hon kan göra inlägg snart igen!
  Sänder en jättestor kram till henne!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du, vi får se hur det blir.

   Radera
 6. Åhh hälsa din mamma att krya på sig och att vi är många som saknar hennes roliga inlägg! HÖSTKRAM till er båda!
  Titti

  SvaraRadera
 7. Krya på dej Hajan, kram från Ulla.

  SvaraRadera
 8. Jag har förstås också undrat. Jättekram från mig till Hajan. Alltid så roligt att läsa hennes inlägg och vad gör det om bokstäverna dansar hambo ibland. Vi förstår ändå. /Kerstin

  SvaraRadera