torsdag 21 april 2016

Vilken kalabalik i det gröna Partiet, säger inget mer

 

Då har det bestämts namn i dag, det var ju konselj på slottet.
Alexander, Eric, Hubertus,  Bertil. blev hans namn Nu är hela släkten med snart.
Det blev Hertig av Södermanland , alla skolbarnen
drog en besviken suck. Som de hade väntat, att de skulle säga av
Dalarna. Det är inte bara jag som är lite stollig, hela Borggården
var full av glada människor.

 
I dag har man eljest inte sett så mycket av våren, blåsigt och kallt
det har varit riktigt skönt att vara inne hela dagen.
I dag har jag ätit rester från i går. Skulle visa men får inte fram de bilderna jag tog i går. Det är inte lika som det brukar vara vid
kopieringen??
Den 21/4 fyllde Drottning Elisabeth 90 år, det
kommer ju jag ihåg också, men den dagen skall firas augusti .Allt som hänt under hennes liv som Drottning kommer man ju ihåg.  Man kommer ju ihåg hennes syster också, prinsessan Margrete som det var så mycket tjafs om.
Tyckte det var ett trevligt montage i kvällstidningen,

Läste att polisen var orolig i London, för där är de ju
ännu mer intresserade av kungahuset än vad jag är.

I går kväll ringde en Wilmer till mig, och tackade för
presenten till hans 7 årsdag. Han är så gullig att tala med, man sätter värde på sådant när man är gammal. Det var en fin bok sade han, det gällde ju Dinosaurier.
Denna bild har jag lånat av min dotter, jag brukar
fråga, men jag kan ju inte ringa dit så här sent
för att fråga om detta. Det får bära eller brista, vi
får hoppas det håller.
Kan berätta att min granne har träffat Sädesärlorna
den 15-4. De brukar nästan alltid komma den 17 sade hon i går. I år är de tre st, de brukar vara två.  Nu måste jag sluta, skall plocka ihop tvätten tills i morgon. Så bra jag har det ändå, man skall inte klaga.    k r a m  f r å n  HAJAN.
ps, hoppas det är en liten ärla, tog bilden på Google,ds 

7 kommentarer:

 1. Godmorgon min bloggvän!
  Du har alltid sådan variation på dina blogginlägg och hittar alltid något intressant att skriva om. Då blir det trevligt att läsa hos dig.
  Jag hoppas att du har det bra. Här hos oss är allt bra förutom att jag håller på att avverka en förkylning som jag fick att barnbarnen senast jag träffade dom.
  Ha en trevlig helg och var rädd om dig!
  Kram Inga

  SvaraRadera
 2. Ja, det var många namn som han fick. Klart du får låna bilden, jag vet att du gärna vill fråga först. Idag var det sol men kallt när jag stack till jobbet.
  Puss o kram

  SvaraRadera
 3. Ja, det var många namn som han fick. Klart du får låna bilden, jag vet att du gärna vill fråga först. Idag var det sol men kallt när jag stack till jobbet.
  Puss o kram

  SvaraRadera
 4. Ja det blir många namn för de kungliga, tycker Hubertus låter gulligt :D Såg så fint dinosaurieägg din dotter gjort, väldigt fint. Här var Sädesärlorna redan för två veckor sedan, det är väl vårfågel nr 1 det? Man blir så glad när man ser dem. Ha en fin helg, kram Katta

  SvaraRadera
 5. Japp, då var namnen klara på det nya lilla barnet i kungafamiljen! Och drottningen av England, är hon inte fantastisk, jobbar för fullt och har knappt en rynka. Och lite bekymmer har hon ju haft genom åren hon också. Jag tycker hon verkar vara en härlig kvinna.
  Och ja, jag såg också sädesärlan vid dom datumen och igår också! Den är så söt och jag och min mormor brukade alltid titta efter den när jag var liten och det var bra att se den framifrån först.....sa vi, men det var väl mest på skoj!
  Jodå, jag har inte tyckt om våren förut, men jag har lärt mig genom bloggandet! Jag är mer eller mindre född med hösnuva och det började alltid vid den här tiden så det hänger nog samman med det. Så nu välkomnar jag den!
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Eva i Dalarna22 april 2016 18:24

  Det hade varit kul med en hertig från Dalarna tycker jag ��
  Men det blir säkert fler chanser, de lär väl vilja ha fler barn.
  Trevlig helg Hajan!

  SvaraRadera
 7. Sädesärlan har varit hos oss ett bra tag nu fast vi är så långt norröver fick den på bild till dagens inlägg också .Nu har alla kungabarnen fått barn men det kommer väl flera Alexander heter min kusins barn också .Vi ska ha kusinträff imorgon för första gången .Trevlig helg ,Nette

  SvaraRadera