fredag 17 augusti 2012

Snart hemkomst tror vi alla,tjo hej

Två som undrar skall det vara så här? Nu längtar vi väldigt mycket att det skall bli som vanligt igen.Matte hit och husse dit,någon ordning får det va.Hör du ,du Nzi nu får du snart flytta hem till dig det börjar bli lite långsamt.Skall Du säga jäkla Orvar som får krypa ner hos din Matte,var enda kväll.Min matte hon sitter väl vid någon pool och har tänt ett litet ljus för stämningens skull.Min lilla- husse är så snäll,men han skall ju till jobbet så fort vi får det lite mysigt till sammans.Vi får minsann inga SMS och kommentarer,nej de skickar de till "Gammelgäddan" så hon skall vara lugn,där ute där hon bor.Men lyssna nu,De kommer hem på tisdag till oss alla.Sen skall de var hemma hela åtta veckor,då bär det av igen.Va spännende då får vi se hur vi skall bo då. Det bliver nog bra ändå.
Vov,på er alla andra ensamma. slick och kram på Er.Ps jag älskar
min gamla husse med.,möter honom varje dag vid hans jobb,hoppas han kommer ihåg det.
,där nere i Spanien.slick,slick flås,vov,vov

3 kommentarer:

 1. Förstår mycket väl att de längtar. Vår längtar bara man lämnar han utanför affären 1 min. Han skäller och gnäller så ingen vill gå fram till honom, de tror han är jättefarlig.
  När Bernt kom hem i går efter att inte sett Zeus på 6 veckor så tog det ett tag innan Zeus fattade att det var husse MEN DÅ. vilken fart det blev på honom. Såna är de de små hundarna. Ha en fin kväll Kram Ann

  SvaraRadera
 2. Nä vi sitter inte vid poolen med tända ljus...vi sitter på krogen o lyser med röda näsor *ler*

  Vet du..svärmor om 8 veckor när vi drar igen, så tänkte vi att du skulle ta hand om Nzi !!! Vi binder hennes koppel i din rollator...vips så är du vid konsum om du lovar att köpa morötter till henne ..

  Nä vi hoppas ju såklart på att barnen som vanligt "fixar" det åt oss...

  SvaraRadera