måndag 23 juli 2012

Äntligen Lotta, blev det en fullträff

Äntligen ett jättebra program från Liseberg, vilka bra artister som var med i kväll. Och du Lotta höll dig i skinnet och inte flirtade så mycket som Du brukar. Svante Thuresson vilken kille, lika härlig i sin röst fortfarande. Carolina Af Ugglas kan man ju bara älska, Din
utstrålning är ju oslagbar. Andreas Weise kom bättre till sig på Liseberg, än vad han gjorde på Skansen förra veckan. Killen sjunger ju bra, det är inte tu tal om det. Sonja Alden var ovanligt bra. Eller också är det jag som är bättre. Nej jag bara skojar, men det var bra i kväll, ibland bliver man lite trött på Lotta Engbergs maner. Hon är ju så duktig utan de maneerna. Före allsången såg jag ett program som var en repris från 2011. Barn med Cancer, där fick man sig en tankeställare, man tager allt för givet i livet, men hur många kan det. Tänk att få ett sådant bud som dessa föräldrar fått om sina barn en gång. Att De orkar, men som det sades man orkar mer än man tror. Ja så är det nog med mycket här i livet. Hoppas dessa människor som har sådana löner att man knappt tror det är sant, skänker några millioner då och då. De 100:- och 200:- som vi vanliga skänker i månaden räcker ju inte så långt, men lite hjälp är det nog.
Kram till Er alla

1 kommentar:

  1. Jag såg inte programmet och har aldrig sett det i år heller. Men det är ju kul när det faller en i smaken och är bra. Även om du skänker 100:- så är det något. Vi är många som ger en slant. Och många bäckar små, ja du vet.
    Kramis ha en bra kväll med Skansen.

    SvaraRadera