söndag 24 juni 2012

Tjo Flöjt,inget regn under midsommarafton

Vilken härlig Midsommar, hoppas alla kunde vara lika nöjda som vi.
Min midsommar var ju hos min dotter Mamma C och hennes man.Vi hade det underbart med all god mat och goda drinkar alkoholfria till lilla mig. Ja så långt har det gått att jag inte vill ha det längre. Men de blandar tillsammans allt möjligt. det är både vackert och gott. Så var det sill och gräslök, tänk att det är så gott.
Världens finaste tårta, faktiskt på köpta marängbottnar, massor med grädde citronlemon, mandel spån och oj vad jordgubbar. Att det inte är någon bild på allt detta är att jag är så knackig att jag inte kan föra över mina bilder till datan. Vi skall se när min son kommer idag om vi kan fixa till det, han är duktig med datan med. Men jag tog en bild från de jag har, det är ju snart äppletiden så det går så bra. Eljest kan Ni kolla på Mamma C blogg, så ser Ni. Ja så fick detta sjunka undan ett par timmar sen var det dags igen, nu var det grillat på gång. Alla äter ju grillat ofta, men jag äter det bara hos barnen, därför är det ingen vane sak för mig. Jag älskar det grillade, fisk är oxå god när den grillas. I år kunde inte min make vara med, han har inte mått så bra nu i Maj o Juni, så är det tyvärr. Men jag var hos honom först midsommarafton, ja jag är varje dag nu för tiden. Där han bor ordnas så mycket trevligt med stång och bra dansmusik, men vi gick inte dit heller. I dag kommer sonen till min make, jag har gjort goda källarfranska vi skall ha till kaffet. Sen skall vi hem och äta ugnstekt torsk och färslpotatis. Det gillar både han och jag. Jordgubbar till efterrätt det bliver gott.
Nu slutar jag för i dag, färdtjänsten är snart här, och jag vill tvätta färskpotatisen så det bara att sätta på vid ett-tiden. Det går fort när man har trevligt ha det så bra alla bloggvänner, och tack för ERA KOMMENTARER.

1 kommentar:

  1. Javisst är det gott med "midsommarmaten"...tänk att sill med tillbehör kan vara såå gott. Trevlig dag önskar jag dig/er.

    SvaraRadera