onsdag 27 juni 2012

FRÅN AX TILL KAKA

Nu är det nog dags att vara lite orolig.Vi vill inte ha mer regn nu, säger De som begriper något. Redan har olyckskorparna varnat
om potatisen, att vi ingen får till vintern, det är för blött i våra åkrar. Man behöver ju inte måla faan på väggen, men nära är det.
Förlåt att jag svor, men det låg så bra till med det ordstävet.
Ändå har vi det jättebra mot andra länder som vi ser på TV
vi är nog lite bortskämda med. Vi får väl börja att hamstra mjöl,
och skaffa höns hemma som kan värpa, så vi får ägg. Då behöver vi ju en ko också, vi måste ju ha mjölk. Nej STOPP och BELÄGG
nu får det vara slut på gnället eljest har vi kommit till forntiden igen. Ni skall se att får vi bara lite sommarsol, som värmer upp våra marker bliver allt bättre, om vi försöker kommer det att gå bra denna gång med. HURRA vad bra vi skall bli eller hur ?????

4 kommentarer:

 1. Nu kommer solen så vi kommer nog ha potatis på bordet i vinter med. Nu ska jag fixa en macka till fotbollen som börjar snart.
  Kramis på dig

  SvaraRadera
 2. Tack för ditt besök hos mig.
  Ja det är härligt att ha mamma i livet att kunna få rå om varandra sådär ibland.
  Det här regnandet som varit kan nog på vissa ställen ställa till det för bönderna men idag har vi haft en fin dag här hos mig.
  Ha en fin dag/kramen

  SvaraRadera
 3. Idag skiner solen så nu tror jag att det vänder!
  Om inte annat får vi dansa soldansen.

  Hoppas att du får en skön dag idag/Hannis

  SvaraRadera
 4. Tack bästa Du för många fina och gulliga kommentarer. Alltid lika roligt att läsa dem!

  Jo, sol finns nog på allas vår önskelista just nu. Fast jag ska inte klaga ;o) För här tittar den fram lite då och då idag. Och igår med för den delen. Men trist för det är ganska kallt. Går omkring här och småfryser i de 10 plusgraderna som är.

  Här har en del potatisodlare inte kunnat sätta sin potatis. Det är visst flera som kommer att gå i konkurs pga uteblivna intäkter. Så tråkigt! Hoppas han där uppe skänker oss lite stora varma solar snart :o)

  Kanske ska vi börja dansa soldans?! Hänger du på? :o)

  Kram
  Monika

  SvaraRadera