torsdag 3 maj 2012

Dansens betydelse

Dagen i dag har gått i dansens tecken,först var det på Äldreboendet där min man bor.Det var uppvisning i Seniordans , så duktiga de är och vilka olika turer det var.Även vi fick vara med,där vi fick röra våra armar,stampa takten med fötterna.Jag blev så rörd när jag såg alla omkring ,alla var med på noterna kan man säga.Eftersom jag är var annan dag och hälsar på,får ju även jag vara med på det som bjuds.Jag och min make tycker mycket om Tonbandet,det är både musik och sång,gamla härliga bitar som vi har hört i vår ungdom.Tänk vad musik gör med oss människor,en del spelar Piano på bordet,kanske De haft ett riktigt piano,en gång i tiden.
Min man vill inte gå när det är andliga sånger och sådant.Inte än i varje fall säger han.När jag kom hem var det lagom att äta middag,
i dag festade jag på en laxbit,som jag satte in i ugnen med mycket dill och svartpeppar.Sås gjorde jag av Majonäs,Bostongurka,lite senap och en skvätt Matlagningsgrädde.Det skall jag tala om är supergott,med kokt potatis till. Sen gick jag och lade mig tillsammans med Hem och Antikt.
Nu har jag kollat på Lets Dance , inget märkvärdigt men jag tycker det är ett bra program,alla kan ju inte ha samma smak som väl är.
Jag tyckte det var så synd,att Pernilla skulle åka ur förra veckan.
Nu skall jag samla ihop mig,elöjest bliver det en hel romamn av det här. Natti,natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar