tisdag 28 februari 2012

Underbar käringsträff = toppen

Vi är glada att träffas, mycket att prata om. Det bästa av allt vädret var på topp med. Först när man slog upp sina blå och tittade ut fick man en chock, allt vitt det hade snöat. Men det var ju varmgrader så det försvann snart, då kom våren. Den väninna vi var hos har ju eget hus, tänk där hade snödropparna slagit ut, forsytian hade kommit längre där än hemma hos mig. Så vackert det blev i dag. Vi började med ostbricka många goda fina ostar och kex ,det drickbara till det blev Don Simons Sangria, jättegott  lagom starkt för oss mogna kvinnor. Huvudrätten var en Kycklinggryta med bacon i med + grönsaker, då blev det ett var sitt glas Cabernet Sauvignon Rose, det pallar vi för. Mycket skratt och gamla historier, vi har ju lite att taga av. Desserten var pannacotta, det var pulver köpt att bara blanda ut, Ekströms. Det visste inte jag att det med finns färdigt nu för tiden. Ja så hade vi det obligatoriska TRISS-Skrapet, ingen vinst förstås, vi tycker det blivit sämre med vinstchanserna. Men vad gör det 25:- i månaden på oss var. Avslutning blev kaffe och Budapest rulle. Tänk så gott man mår i goda vänners lag !

2 kommentarer:

  1. Det blev ju en kanondag idag. Så trevligt ni har när ni träffas. Och så mycket gott ni stoppar i er oxå. Ja, trisslotterna verkar knappt ha kvar några vinstlotter.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det høres ut som en fin dag sammen med gode venner. Budapestrulle er kjempegodt. Jeg har fotografert og redigert biler av kjøkkenvinduet mitt i Mars i dag.... så det kommer på torsdag. Ha en fin kveld! Klem fra nord. : )

    SvaraRadera